Bartın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 378 228 19 96
WEB https://bartinmtal.meb.k12.tr
Adres : Kemerköprü Mah. Bülent Ecevit Bulvarı No. 39 Merkez/BARTIN
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sisteminin kaynak ve yöntemlerini kullanan, bölgesel ihtiyaçları karşılayabilen, sosyal yönü kuvvetli, teknolojinin imkânlarından faydalanmasını bilen, sanayi ile işbirliği içinde faaliyet gösteren ve tüm paydaşlarının süreçlere katkılarının sağlandığı bir eğitim kurumu olabilmektir.
MİSYON : ‘Kendine güvenen, iş ahlakına inanan, topluma faydalı, mesleğinin gereklerini en usta şekilde icra edebilen, Türk sanayisine katkıda bulunabilecek, bilgiyi beceriye dönüştürebilecek, mesleki eğitime ihtiyaç duyan herkese, teknolojik gelişmeleri takip ederek, tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde, sosyal yönü güçlü teknik ve mesleki eğitim vermek.’
BAŞARILAR : Bocce takımı okul sporlarında il birinciliği elde etmiştir. Gençler A Güreş Grekoromen ve Gençler B Güreş Grekoromen de takım halinde il birinciliğinin yanı sıra bireyselde Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir.

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :Öğretim Şekli : Normal Öğrenci Türü : Karma Barınma Koşulları: Pansiyon bulunmamaktadır.
Saatler : 08:30 - 17:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Doğal gaz
Servis : Okulumuzun kendi servis imkanı bulunmamaktadır.
Ulaşım : Okula ulaşım belediye servis araçlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul şehir merkezinde olup çarşıya olan uzaklık 700 metredir.
Kontenjan Bilgileri : https://e-okul.meb.gov.tr/ortaogretim/okl/ook06006.aspx
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuz proje okulu olmadığından dolayı merkezi yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %10
Sportif Etkinlikler : 2010 yılında liseler arası Genç Erkekler Voleybol Türkiye 5.si 2018 yılında güreş ve badmintonda il birincilikleri Öğrencilerimizden Bartu AKDEMİR 2018 Yılı İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonasında Rusya’da Dünya 2. si Güreşte Takım Olarak İl Birinciliği, Bocce İl Birincisi Badmintonda İl Dördüncülüğü Dart İl İkinciliği
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi 1000 Okul Projesi 10000 Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2012-2014 yılları arasında Leonardo Da Vinci (Tamamlandı) 2020 Çağrı Dönemi ‘GÜÇLÜ BARTIN İÇİN MESLEKİ EĞİTİM İLE NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ’ Bakka Projesi (Yedek Liste) 2021 Çağrı Dönemi SOGEP ‘GENÇ İSDİHDAM İÇİN NİTELİKLİ GENÇLER YETİŞTİRMEK’ ( GELİŞTİRİLEBİLİR) 2020 yılı Erasmus+2020-1-TR01-KA102-090057 Numaralı ‘METAL TEKNOLOJİSİNDE SEVİYE ATLIYORUZ’ Projemiz (DEVAM EDİYOR)